Get Adobe Flash player

Εξεταστικά Κέντρα και Πρόγραμμα Εξετάσεων Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων 2022

Ανακοινώνεται το Αναλυτικό Πρόγραμμα Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων και τα αντίστοιχα Εξεταστικά Κέντρα για τους υποψηφίους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε σχολή ή τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, καθώς επίσης και το Αναλυτικό Πρόγραμμα Εξετάσεων Μουσικών Μαθημάτων και τα αντίστοιχα Εξεταστικά Κέντρα.

Τονίζεται ότι το Εξεταστικό Κέντρο για το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων σχολικού έτους 2021-2022, το οποίο εξετάζεται το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στις 10:00 π.μ., για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Νομού Πρέβεζας έχει οριστεί ως ακολούθως:

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 1ο ΓΕ.Λ. Πρέβεζας
Ταχ. Δ/νση: Στησιχόρου 6, 48100, Πρέβεζα
Τηλέφωνο.: 2682022302

Διευκρινίζεται ότι:

α) Στις εξετάσεις του κάθε ειδικού μαθήματος δικαιούνται να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι έχουν ήδη δηλώσει το συγκεκριμένο ειδικό μάθημα
β) Ως ώρα έναρξης ορίζεται η 8:30 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός των Αγγλικών για το οποίο ορίζεται η 10:00 π.μ. και του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για το οποίο ορίζεται η 16:30 μ.μ.
γ) Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός: των Αγγλικών, για το οποίο πρέπει να προσέρχονται έως τις 9:30 π.μ. και του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, για το οποίο πρέπει να προσέρχονται έως τις 16:00 μ.μ.

Νέα – Ανακοινώσεις
Πρόσφατα άρθρα